Šiuo metu laukiuosi vaiko.Jį auginsiu viena ir mane domina kokias pašalpas aš turėčiau gauti ir kiek?Neesu niekur dirbusi,stoviu darbo biržoj.Ir dar domina tai, ar būtina nurodyti vaiko gimimo liudijime tėvo varda?Kas nuo to pasikeičia?Ar galiu prisiteisti alimentus?Kokiu dokumentų reikia norint gauti pašalpas priklausančias vienai auginančiai vaiką motinai?
Šeimoje, auginančioje vieną ar du vaikus, kiekvienam vaikui skiriama 0,75 bazinės socialinės išmokos dydžio išmoka per mėnesį nuo vaiko gimimo dienos, iki sukaks 3 metai.
Reikiamus dokumentus reikia uzpildyti Socialines paramos skyriuje.
Alimentus galite prisiteisti jeigu esate issiskyrusi arba jeigu vaikas gime nesusituokes, taciau tevas pripazysta tevyste arba ji nustatoma teismo keliu.
sveiki,nedirbu jau puse metu.susitvarkiau dokumentus gauti soc.pasalpa ,taciau man pasake kad jos y rankas negausime o reiks eiti su socialine darbuotoja apsipirkti y parduotuve,ar gali taip buti?.mum jau buvo taip apriboti vaiku pinigai.
Kiekvienoje savivaldybeje labai ivairiai vyksta soc.pasalpu mokejimo procesas. Vienoje savivaldybeje, kad gauti soc.pasalpa reikia dirbti viesuosius darbus, kitoje moka i rankas, dar trecioje duoda Maximos korteles, o dar kitoje reikia apsipirkti su soc darbuotoju.
Sveiki. Aš šio menesio bradzioi susitvarkiau dokumentus dėl socelinės pašalpos. Bet man pinigu nepervedė 15 diena kaip kitiems. Tai ar aš uš ši mėnesį negausiu pašalpos ar dar gausiu ?
tai turetum gauti balandzio pradzioje, juk ne uz einama menesi moka.as tai bent jau taip gaunu.
Forumas