Jūs esate čia: Pirmas puslapis Forumas
TEISININKŲ DISKUSIJOS
Dėl pašalpų
Mintis Dėl pašalpų
- Julita - 28.04.2010

Šiuo metu laukiuosi vaiko.Jį auginsiu viena ir mane domina kokias pašalpas aš turėčiau gauti ir kiek?Neesu niekur dirbusi,stoviu darbo biržoj.Ir dar domina tai, ar būtina nurodyti vaiko gimimo liudijime tėvo varda?Kas nuo to pasikeičia?Ar galiu prisiteisti alimentus?Kokiu dokumentų reikia norint gauti pašalpas priklausančias vienai auginančiai vaiką motinai?

Julita

Julita

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 1

Atsijungę Dalyvis atsijungęs

Re: Dėl pašalpų
Įrašas Re: Dėl pašalpų
- Aurimas - 29.07.2010

Šeimoje, auginančioje vieną ar du vaikus, kiekvienam vaikui skiriama 0,75 bazinės socialinės išmokos dydžio išmoka per mėnesį nuo vaiko gimimo dienos, iki sukaks 3 metai.
Reikiamus dokumentus reikia uzpildyti Socialines paramos skyriuje.
Alimentus galite prisiteisti jeigu esate issiskyrusi arba jeigu vaikas gime nesusituokes, taciau tevas pripazysta tevyste arba ji nustatoma teismo keliu.

Aurimas

Aurimas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 134

del pasalpos ribojimo
Įrašas del pasalpos ribojimo
- nerijus - 09.12.2010

sveiki,nedirbu jau puse metu.susitvarkiau dokumentus gauti soc.pasalpa ,taciau man pasake kad jos y rankas negausime o reiks eiti su socialine darbuotoja apsipirkti y parduotuve,ar gali taip buti?.mum jau buvo taip apriboti vaiku pinigai.

nerijus

nerijus

Naujokas
Naujokas
Registruotas

- Aurimas - 09.12.2010

Kiekvienoje savivaldybeje labai ivairiai vyksta soc.pasalpu mokejimo procesas. Vienoje savivaldybeje, kad gauti soc.pasalpa reikia dirbti viesuosius darbus, kitoje moka i rankas, dar trecioje duoda Maximos korteles, o dar kitoje reikia apsipirkti su soc darbuotoju.

Aurimas

Aurimas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 134

- Andrius123 - 21.03.2011

Sveiki. Aš šio menesio bradzioi susitvarkiau dokumentus dėl socelinės pašalpos. Bet man pinigu nepervedė 15 diena kaip kitiems. Tai ar aš uš ši mėnesį negausiu pašalpos ar dar gausiu ?

Andrius123

Andrius123

Naujokas
Naujokas
Registruotas

- arisma - 24.03.2011

tai turetum gauti balandzio pradzioje, juk ne uz einama menesi moka.as tai bent jau taip gaunu.

arisma

arisma

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 8