Š.m. vasario mėn. nutraukiau tarpininkavimo sutartį su viena iš draudimo bendrovių, taip pat uždariau individualią veiklą. Kadangi ilgai ir nuobodžiai įrodinėjau, kad nutraukiant darbo sutartį esu ne aš bendrovei, bet ji man skolinga, nutrūkus darbo sutarčiai buvo pasirašytas papildomas susitarimas dėl abipusių nuostolių išskaičiavimo. Šiuo atveju man draudimo bendrovė sumokėjo dalį mano reikalautos sumos kovo mėn. Gegužę, jau esant nutrauktai darbo sutarčiai, gaunu iš tos pačios draudimo bendrovės laišką - grąsinimą, kuriame reikalaujama sumokėti dar 79 lt. dėl anksčiau laiko sustabdyto mano buvusio kliento draudimo poliso. Laiške (grąsinime) poliso sustabdymo datos nėra, taip pat darbo sutartis jau yra nutrūkusi bei uždaryta mano individuali veikla. Draudimo bendrovė mane ispėja, kad per 30 d. negražinus tų pinigų, mano duomenys bus perduoti tretiesiems asmenims (skolų išieškotojams). Ar šiuo atveju draudimo bendrovė gali iš manęs reikaqlauti padengti nuostolius, kurie neaišku kada yra atsiradę? Kaip apsisaugoti nuo tokiuo buvusio darbdavio terorizavimo?
O tai tu buvai pasirases darbo sutarti ar tarpininkavimo?
Forumas