Prasyciau pagalbos,nes paciai praktiskai rasti atsakyma neimanoma.Busiu nuosirdziai dekingaa
2008 07 17 man buvo sulaikytos teises(m.Kaunas)trims metams.Taip pat paskirta bauda sumoje 3000lt.Bauda buvo sumoketa.Klausimas butu toks:as pati negyvenu Lietuvoje jau nuo 2005metu,gyvenu Italijoje.Teises taip pat italiskos.Kaip turi buti pasielgta su teisemis,kai sulaikymo laikotarpis pasibaigs.
Lietuvoje daugiausiai per metus bunu2,3 savaites.Praktiskai pagal LR.istatyma as perlaikyti KET egzaminu negaliu.Bet Kauno keliu policija reikalauja perlaikyti egzaminus,ir tik tokiu budu,pasak ju as galiu atsiimti teises.Ju motyvacija-kad esu LR piliete.
Taigi-nezinau nei kaip man elgtis,ir kas galetu padeti siuo klausimu.
Kaip vistik ,pasibaigus 3 metu laikotarpiui,policija pasielgs su teisemis?Jug sunaikinti neturi teises.
Nuosirdziai JUms dekoju,Loreta
Analogiska situacija buvo Klaipedoje. Kai pasibaigs nutarimo vykdymo terminas, vairuotojo pazymejimas bus saugomas policijoje. Tiesa, situacija tokia, jog noredama laikyti kvalifikacinius egzaminus VI "Regitra" Jus turesite Lietuvoje praleisti ne maziau 185 d. Gaila, bet tokie jau Lietuvos istatymai.
Forumas