vyras gavo ieskini, del tevystes nustatymo ir alimentu mokejimo priteisimo. kazkada draugavo su mergina, bet nebuvo susituoke, ji susilauke vaiko, bet neaisku ar nuo mano vyro. dabar po 10 metu iskele ieskini, irodinedama jog jie buvo kartu ir tvirtindama jog jis tikrai jos vaiko tevas. DNR tyrimai nera atlikti. gimimo liudijime nera nurodytas joks tevas. jos ieskinys yra kad alimentus moketu nuo 2006 m. iki pilnametystes po 400lt kas menesi ir nustatytu tevyste. ar yra taikomi kazkokie senaties terminai, jog negaletu ji prisiteisti alimentu. musu akimis ziurit ir lyginant nuotraukas, tas vaikas nera panasus i mano vyra, skiriasi akiu, plauku spalva, veido forma ir t.t. kaip kitaip galima irodyti jog ji yra/nera vyro dukra be DNR tyrimo.
Gal galit paaiskinti placiau del tu visu terminu ir kaip butu galima laimeti ar bent jau nutraukti byla, niekam neprasidejus? Gyvenam is vienos vyro algos, turim 2 metu vaika, pinigu tyrimams ir advokatams neturim. O cia dar ta moteris pabudo po 10 metu ir reikalauja paskutinius "triusikus" atiduot.
Pigiausias atvejis butu pasidaryti Dnr testa. Jei vaikas tikrai jo tai 400lt super pasiulymas, seip ji 3 metus atgal dar gali priskaiciuoti.
Dziaukites, kad tik dabar pabudo, o tai jau 10 metu butumet mokeje, Aciu tokiai miegaliai pasakyciau Grubiai tariant ji jums nemaza sumele padovanojo
Jūs pati esat maama. Kaip negėda TAIP SAMPROTAUTI. Gal ta moteris, kurią jūsų vyras pametė su vaiku, seniai "paskutinius triusikus" pardavė, kad viena išlaikytų vaiką.
Turėtumėt skatinti savo vyrą būti garbingu ir galvoti, kad jūsų vaikas turi šansą turėti seserį. O ne galvoti, kaip išsukti savo vyrą nuo pareigos. Pagalvokite, jei jūs būtumėt jos vietoje su savo nepripažintu vaiku. Kaltinkite savo neatsakingą vyrą, o ne tą moterį.
as kaip ir ta moteris.10 metu tylejau.dabar norejau gauti nemokamos teisines pagalbos prisiteisti alimentus bet pasirodo ne taip lengva ir atrodo nieko neiseis.gyvename su vaiku 10 metu uz 300 litu,badaujame.o vaiko tevas labai turtingas gyvena su zmona Londone.niekas nenori man padeti..rasau i forumus ..prasau konsultacijos bet tyla...
Parasykite man as Jums padesiu jeigu teigiate, jog niekas neatsiliepia i Jusu pagalbos sauksma. aurimaslaw@gmail.com
Forumas