Jūs esate čia: Pirmas puslapis Forumas
TEISININKŲ DISKUSIJOS
Pagrindinis puslapius
>
Administracinė teisė
DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMEJIMO ATĖMIMO

DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMEJIMO ATĖMIMO
Mintis DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMEJIMO ATĖMIMO
- edgaras_23 - 22.11.2010

Tai va nutiko labai negera istorija,sustabdė pareigūnai įpūčiau 0.72 promiles,važiavau išgėręs tik pora stiklinių sidro,žinau kad daugelis vadins tokiu ar anokiu mane,bet tas girtumas rodėsi tik dėl laiko nes greit sustabdė o važiuot reikėjo.blogai padariau kad nevažiavau į ligonine tikrintis bet buvo labai tolimas kelias o ir pinigų nebuvo,deja dėl to ir nepavyko susitart.Norėjau pasiteiraut ar įmanoma kad teisių neatims nors minimali nuobauda yra 1000lt ir teisių atėmimas metams,daugelyje Europos šalių leistina norma 0,8 promilių nors tikrai žinau kad kraujyje tiek nebuvo tik kad labai blogoj vietoj mane nukirto ir ilgai laukiau kol draugai paėmė.ką daryti ar įmanoma neprarast teisių?ar bent apeliaciniame teisme laimėt kažką?

edgaras_23

edgaras_23

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 2

Atsijungę Dalyvis atsijungęs

Re: DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMEJIMO ATĖMIMO
Įrašas Re: DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMEJIMO ATĖMIMO
- Aurimas - 22.11.2010

Nematau galimybiu,jog neatimtu, netgi Vyriausiasis administracinis teismas yra grieztas ir priesiskai nusiteikes pries neblaivius vairuotojus. Galesite meginti susigrazinti suejus pusei vairuotojo pazymejimo atemimo terminui.

Aurimas

Aurimas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 140

- edgaras_23 - 23.11.2010

Pusei termino suėjus taip pat žinau kad labai menka tikimybė.Tai nejau nėra jokiu šansu?

edgaras_23

edgaras_23

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 2

- Aurimas - 23.11.2010

Tikimybe visada yra, bet ji labai labai maza. Kaip minejau teismai laikosi grieztos pozicijos sprendziant tokias asministracines bylas

Aurimas

Aurimas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 140

- irmukas92 - 13.11.2011

sveiki, turiu klausima.
situacija tokia, mano busimas vyras laikosi teises, turi jau issilaikes mokyklini teorijos egzamina ir vaziavo su mama,kuri turi 20 metu staza ir neturi nuobaudu. jis pavaziavo 200m kad siek tiek pasipraktikuotu, nes po 5 dienu turejo laikytis valstybinius egzaminus regitroje, vaziavo kaime ir neturejo zenklu, nes net negalvojo daug vaziuot, jie po 200m sustojo apsikeist ir pamte policija. uz 2 minuciu, kai jau jie buvo apsikeite ir uzvairo jau sedejo motina juos sustadbe. mano suzadetinis pripazino savo kalte, kad padare 128.1 straipsnio pazeidima, t.y. vairavo be teisiu, taciau policija jam pasake kad dabar du metus negales laikytis teisiu ir liepe pasirasyti, kad jis dviem metam atsisako egzaminu... ar gali jam teismas pakeisti nuosprendi ir ko tiketis? ar jau parasti sansai dviems metams netureti teisiu? ir kokios baudos tiketis? beje kai sustabde nebuvo jokiu pazeidimu, tiek jis tiek mama buvo blaivi, greicio nevirsijo, vaziavo tvarkingai ir nebego nuo policijos.
aciu uz atsakyma.

irmukas92

irmukas92

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 3

- irmukas92 - 14.11.2011

prasa, man labai reikia kuo greiciau atsakimo, nes mano suzadetiniui labai reikalingos teises ir nenorim ju prarasti, auginame 4 menesiu suneli o as esu invalide ir man negalima daug vaikscioti ir reikia vazineti gydytis... ka daryt? ar jau nebesitiket teisiu? prasau pagalbos...

irmukas92

irmukas92

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 3