Sveiki,
būčiau dėkinga, jei pakonsultuotumėt tokiu klausimu. Noriu dalyvauti konkurse į darbą valstybės tarnyboje. Pateikiau visus reikalingus dokumentus, bet gavau atsakymą, kad negaliu dalyvauti, nes mano bakalauro laipsnis neatitinka reikalaujamo.
O situacija tokia. Reikalavimas išdėstytas taip:
"turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą biomedicinos mokslų studijų srities ekologijos ir aplinkotyros studijų krypties ar fizinių mokslų studijų srities geografijos studijų krypties išsilavinimą, bakalauro ir magistro kvalifikacinius laipsnius;"
Mano bakalauras yra biologijos studijų krypties, o magistras - ekologijos ir aplinkotyros studijų krypties. Jei mano kandidatūrą atmetė dėl bakalauro laipsnio neatitikimo reikalavimui.
Klausimas, ar įmanoma jų šitą atmetimą užginčyti? Man atrodo, kad reikalavimas išdėstytas per kablelį ir aš juos atitinku - t.y. aš aukštąjį ekologijos ir aplinkotyros studijų krypties išsilavinimą turiu, o bakalauro ir magistro kvalifikacinius laipsnius taip pat turiu.
Būsiu dėkinga už komentarą.
Na, jeigu aiškinti pažodžiui - tai įstaiga teisi. "ekologijos ir aplinkotyros"... bakalauro ir magistro kvalifikacinius laipsnius.
Galima čia ginčytis, sakyti, kad pažodinė traktuotė netinkama ir t.t. BET... ar verta? Juk "suvarys" tave žodinę konkurso dalį. LABAI daug šansų, kad jau yra žmogus į tą vietą.
Forumas