Jūs esate čia: Pirmas puslapis Forumas
TEISININKŲ DISKUSIJOS
Pagrindinis puslapius
>
Šeimos teisė
Senelio turto paveldejimas

Senelio turto paveldejimas
Klausimas Senelio turto paveldejimas
- vidurzemis - 03.01.2012

Mano tetis zuvo 1994 metais. Likom as, dvi seserys ir mama. 1997 metais mire senelis (tevo tevas). Jis turejo 44ha zemes, didelius pastatus, kombainus, traktorius ir t.t. Kadangi senelis turejo dar du vaikus (mano dede ir teta) viskas atiteko jiems. Mums buvo paaiskinta taip: kadangi praejo daugiau nei 3 metai nuo mano tetes zuties iki senelio mirties, mums (anukams) ir mano mamai (tevo sutuoktinei) is senelio turto nieko nepriklauso. Ar pagal tada galiojancius istatymus buvo padalinta teisingai? Ar mums kas nors priklause? Jei taip ar imanoma praejus tiek laiko kazka prisiteisti? Tiesa, mama niekur nepasirase jokiu popieriu, kad atsisako turto.

vidurzemis

vidurzemis

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 2

Atsijungę Dalyvis atsijungęs

Re: Senelio turto paveldejimas
Įrašas Re: Senelio turto paveldejimas
- Akcininkas - 03.01.2012

Šansai menki, bet galutinį atsakymą galima duoti tik detaliai išnagrinėjus pačią situaciją. Jums reikėtų kreiptis į teisininką ar advokatą.

Akcininkas

Akcininkas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 126

Re: Senelio turto paveldejimas
Įrašas Re: Senelio turto paveldejimas
- Sahaaa - 24.01.2012

Turiu problemele ir reikia jusu pagalbos.Mano uosvei pries 16metu nusipirko sodybos ir iki siol jos nepersirase.Turi kazkokia pirkimo sutarti,bet jos notaras nepatvirtines,o tie zmones kur pasirase kaip liudininkai tai ju jau nera gyvu.O kur pirko is tos moteriskes tai ta sodyba bujos jos vyro vardu ir ji jos nepersirase ant saves.Dabar norim viska susitvarkyti ir perrasyti ant uosviu.Tai nuo ko reiketu pradeti tvarkyti? Ir kiek mazdaug tai kainuotu?

Sahaaa

Sahaaa

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 1