Jūs esate čia: Pirmas puslapis Forumas
TEISININKŲ DISKUSIJOS
Pranešimas
  • Jūs negalite atlikti šio veiksmo: redaguoti šį įrašą (tikriausiai Jūs nesate prisijungęs arba užsiregistravęs forume)
Dėl pinigų reikalavimo
Mintis Dėl pinigų reikalavimo
- MindaugasG - 18.02.2010

Sveiki, norėčiau konsultacijos tokiu klausimu.
Teko atostogauti Austrijoje ir rezervuoti keletą namukų per internetinę sistemą tiscover.com. Paprastai aš nepasitikiu tokio pobūdžio sistemomis ir naudoju išgalvotus duomenis, tačiau šį kartą viskas atrodė gan solidu, tai įvedžiau savo tikrus duomenis. Tačiau vėliau išaiškėjo, kad sistema užrezervuoja namukus ir nėra būdo rezeravcijos atsisakyti - tenka kreiptis į klientų aptranavimą, prašyti. Visdėlto atšaukti rezervaciją lyg ir pavyko (turiu visą korespondenciją el. paštu), bet pasirodė kad viena per klaidą liko (buvo dvi su tuo pačiu ID?!).

Dabar austras savininkas reikalauja 220e persiųsti į jo sąskaitą, kitaip kreipsis į teisininkus kad jie išreikalautų. Norėčiau sužinoti ar teisėti tokie austro veiksmai, nes realiai jokia paslauga nebuvo suteikta, mano pasirašytų dokumentų irgi nėra, juo labiau kad į internetinę sistemą galima įvesti kokius tik nori duomenis.

Iš anksto ačiū,
Mindaugas G.

MindaugasG

MindaugasG

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 3

Atsijungę Dalyvis atsijungęs

Re: Dėl pinigų reikalavimo
Įrašas Re: Dėl pinigų reikalavimo
- Akcininkas - 18.02.2010

Žmogau, chill out. Ką jis tau padarys? Kreipsis į teisininkus dėl 220 EUR??? Net, jeigu ir taip. Jo šansai iš tavęs išsireikalauti yra lygus nuliui.

Akcininkas

Akcininkas

Teisininkas
Teisininkas
Registruotas

Įrašai: 126

- MindaugasG - 19.02.2010

Ačiū už atsakymą, nuramino Šypsosi

Būtų keistoka jei be sutarties, parašų ir tapatybės įrodymo galima išsireikalauti pinigų už nieką.

Mindaugas G.

MindaugasG

MindaugasG

Naujokas
Naujokas
Registruotas

- MindaugasG - 02.03.2010

Sveiki,
Noriu parašyti kad buvo pasiekta šios istorijos pabaiga.

Austras, matyt supratęs kad pačiam nepavyks išsireikalauti pinigų, prašė tai padaryti rezervavimo sistemos administratorius. Šie tai daryti atsisakė dėl "tūkstančių tokio pobūdžio prašymų, kuriems neužtenka laiko" ir pasakė, jei nepavyksta susitarti el. paštu ir klientas pats nenori mokėti, tai nieko negalima padaryti. Galų gale gavau laišką, kad austras atsisako savo "ieškinio" ir jokių pinigų mokėti nereikės.

Mindaugas G.

MindaugasG

MindaugasG

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Klausimas Re: Dėl pinigų reikalavimo
- Soneta - 21.03.2010

Laba diena, patarkit kaip reikėtu man elgtis teisingai tokiu atveju.
Mano draugas mano vardu yra paėmes keleta paskolų iš keletos internetinių kredito įstaigų, vis jas paratesdavo, dabar atėjo laikas gražinti ar pratęsti dar viena paskolą, o jis net akių nerodo, aš net neturiu iš kur tiek šiuo metu padengti jo skolas. Žinau, kad jis gauna invalidumą, ar būtu galima kaip nors visa išspręsti be jokių teismų ar pan.
Dėkoju iš anksto už atsakymą.

P.S. Būčiau dėkinga jei atsakytumėte į mano el.p.: sonetaenator@gmail.com

Pagarbiai Soneta S.

Soneta

Soneta

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 1