Jūs esate čia: Pirmas puslapis Forumas
TEISININKŲ DISKUSIJOS
Turto dalybos
Mintis Turto dalybos
- vidas - 01.03.2010

Laba diena!Noreciau konsultacijos tokiu klausimu.
Su savo vyru isgyvenau 11metu,is ju 9 metus nebuvome oficialiai susituoke,taciau auginome musu bendra dukryte.Susituoke pragyvenome beveik 2 metus.
Mes gyvenome vyro tevu namu valdose esanciame ukiniame pastate,kuri savo lesomis ir pastangomis suremontavome.
Mums gyvenant santuokoje,mire vyro tevas,taciau nepaliko jokio testamento.Bet mano vyras,pries mums issiskiriant,savo paveldeta nekilnojamojo turto dali perrase savo mamai be mano zinios.Ar teisiskai jis galejo tai padaryti be mano sutikimo?Kadangi to pastato renovacijai skirtos lesos buvo paimtos is banko mano vardu ir dabar as privalau moketi tuos pinigus bankui.
Todel noreciau zinoti,ar man priklauso kokia nors dalis to turto,nes siuo metu as ten jau nebegyvenu!
Is anksto dekoju uz atsakyma!

vidas

vidas

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 1

Atsijungę Dalyvis atsijungęs

Re: Turto dalybos
Įrašas Re: Turto dalybos
- Vaiva - 01.03.2010

Sveiki, be jokios abejones, Jusu buves sutuoktinis turejo pilna teise be Jusu sutikimo perrasyti savo nuosavybe kam nori, kadangi, kad ir santuokoje gautos dovanos yra turtas-asmeninio pobudzio, vyrui priklause asmenines nuosavybes teise, o kad Jusu lesu ideta, galite kreiptis i teisma, taciau reiketu atkreipti demesi i tai, kad Jus gyvenote faktiskai kaip seima 11 m, vedete bendra uki, is ju kelis metus buvote susituoke, todel manytina, kad finanus valdte bendrai. cia reiketu zinoti visa situacija, galite nueiti konsultacijai pas advokata del zalos atlyginimo, del idetu lesu priteisimo, bet i namo dali Jus neturite jokiu teisiu.

Vaiva

Vaiva

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 3

Re: Turto dalybos
Įrašas Re: Turto dalybos
- Solveiga - 02.03.2010

Tokioje situacijoje kažką padaryti galima, tačiau be kvalifikuotos teisinės pagalbos nelabai pavyks apginti savo teisių. Reikįtu Jums ieškoti advokato, kuris galėtų pagelbėti.

Solveiga

Solveiga

Naujokas
Naujokas
Registruotas

Įrašai: 22